Coronavirus informatie

//Coronavirus informatie

Coronavirus informatie

Coronavirus informatie

Take Care V&R Thuiszorg houdt nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten volgens de geldende adviezen vanuit RIVM, GGD en landelijk uitbraakmanagementteam, om de verspreiding van het coronavirus en de gevolgen hiervan te beperken.
Zie hieronder de genomen maatregelen van Take Care V&R Thuiszorg;

Bent u cliënt bij Take care? Bent u verkouden, heeft u keelpijn, moet u hoesten of heeft u griep? Dan vragen wij u om het contactmoment af te zeggen.

Dagbesteding
Op dit moment is de dagbesteding gesloten. Maar dit betekent niet dat u er alleen voor staat. Vanuit Take Care V&R Thuiszorg zal er contact met u worden opgenomen om te bespreken op welke manier u deze periode thuis ondersteund kunt worden. Daar waar dit nodig is, is er dagelijks contact. Dit kan telefonisch. Indien de situatie thuis vraagt om andere ondersteuning, wordt er samen met u en de contactpersoon gekeken naar de mogelijke alternatieven.

Thuisbegeleiding
Bij Take Care V&R Thuiszorg gaat thuisbegeleiding gewoon door. De thuisbegeleider gaat het fysieke contact wel beperken en biedt bij voorkeur via beeldzorg of telefoon ondersteuning. Alleen noodzakelijke begeleiding zal thuis worden gegeven. De thuisbegeleider stemt dit graag samen met u af.

Persoonlijke verzorging
Op dit moment kan er bij iedereen volgens het zorgplan, zorg geleverd worden. Als dit niet meer mogelijk is zal er met u contact worden opgenomen en zal het zorgplan daarop aangepast worden.

Medewerkers
Al onze zorgmedewerkers met cliëntcontacten die niet altijd 1,5 meter afstand kunnen houden en garanderen werken met mondkapjes en handschoenen, ook als de cliënt geen klachten heeft.
Binnen Take Care V&R Thuiszorg is het beleid dat als een medewerker minimaal 24 uur milde klachten heeft, hij/zij getest wordt en niet aan het werk gaat. Is de test negatief? Dan mag de medewerker weer aan het werk. Hij/zij gebruikt dan een mondkapje en handschoenen als er nog klachten zijn.
Is de test positief, dan gaat de medewerker uiteraard niet aan het werk totdat hij/zij 72 uur klachtenvrij is.

By | 2020-05-13T12:59:21+00:00 mei 13th, 2020|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment